Neste Häijää | Sastamala
Neste

Palvelut

Kahvila-ravintola isoon ja pieneen nälkään

Kahvila-ravintolamme tarjoaa yllinkyllin maukkaita annosvaihtoehtoja niin paikan päällä syötäväksi, kuin mukaan vietäväksi. Suosittu lounaspöytämme on tarjolla arkisin klo 10.30-15 ja viikonloppuisin 11-15. A`la carte annoksista herkullinen pippuripihvi ranskalaisilla on ylivoimaisesti suosituin annoksemme.

Vastakeitetyn kahvin tai muiden kuumien juomien lisäksi tarjolla tuoretta pullaa ja meheviä munkkeja.

Hesburger

                Valikoimissamme on Hesburgerin laadukkaat ja maukkaat tuotteet hampurilaisista aina salaattiannoksiin ja pehmytjäätelöihin asti. Tarkemman tuotevalikoiman löydät Hesburgerin kotisivuilta osoitteesta: http://www.hesburger.fi

Jäätelökioski

Jäätelökioskista herkulliset irtopallo jäätelöt kesäisin!

Kotipizzasta nopeasti valmista

Aukioloajat

Ma-to: 10.30 – 20.45

Pe-su: 10.30 – 21.45

Kotipizza-pisteestämme saat suussasulavat pizzaherkut salaatteineen tuossa tuokiossa. Tervetuloa herkuttelemaan!

Myymälästä samalla käynnillä

Runsaasta valikoimastamme löydät leivät, leikkeleet, juustot, maitovalmisteet, valmisruuat , limsat, oluet ym päivittäistavaratuotteet.

Autoasikaan ei ole unohdettu, sillä autotarvikevalikoimastamme löydät pesunesteet, pyyhkijänsulat ym. tarpeelliset tarvikkeet.

Ammattiautoilijoiden taukopaikka

Neste Häijäässä rahtarit voivat virkistäytyä heitä varten varatuissa tiloissa ja nauttia saunan löylyistä ja virvoittavasta suihkusta.

Meillä voit tankata myös taatusti tasalaatuista lähes rikitöntä Neste-dieseliä ja samalla päättää, milloin tankkaat talvi- ja milloin kesälaatuista dieseliä. Näin voit säästää rahaa etenkin leutoina talvin

Ryhmämatkailijoille talo tarjoaa etuja

Tilaa on runsaasti – 200 asiakaspaikkaa takaavat, että ruokailu sujuu. Kesäisin avaamme ovet aurinkoiselle terassille, jonne mahtuu n. 80 asiakasta. Siellä tarjoamme mm. olutta ja virvoitusjuomia janoisille. Soita ja sovi ryhmäruokailuista etukäte

Tilausajokuljettajille Neste Häijää tarjoaa passin. Tilausajokuljettaja / matkanjohtaja saa passiin leiman tuodessaan vähintään 15 hengen ryhmän Neste Häijään ravintolaan. Kun passiin on kerättynä 5 leimaa, niin saa 20€ lahjakortin Neste Häijäälle.

Kokoustila

Valoisassa ja viihtyisässä kabinetissa on tilaa 50 hengelle. Kokoustila on varustettu langattomalla internet-yhteydellä, videotykillä, fläppitaululla, valkokankaalla sekä tarvittaessa muilla kokousteknisillä laitteilla.kokoustiloja on 2 kpl ja nämä voidaan yhdistää ja yhdistettynä tilaa on n. 70henk.kabinetti 1 n20henk ja kabinetti 2. n 50henk. Tiloissa voidaan järjestää myös pienimuotoisia juhlallisuustilaisuuksia tarjoilun kera

Pelinurkkauksessa on kivoja pelejä

Meillä voit pelata Veikkauksen pelejä. Lapsille on oma videopelinurkkauksensa, jossa lapset voivat pelata sormenpäillään kivoja piirtopelejä.

Sähköauton latauspiste

Lounaalla tänään

POSSUKASTIKE ( L, G)
KEBAB & RIISI ( L, G, M)

Avoinna

ma-pe 05:00-22:00
la 07:00-22:00
su 08:00-22:00

Yhteystiedot

Sijainti
Kauppakuja 1, 38420 Häijää

Puhelin
0207289020

Katso kartta

Yhteistyökumppanimme

  • Oiva
  • Edenred
Neste Häijää on osa Neste-asemien verkostoa Neste.fi